Jump to content
Cover for Omgiven av politik
Isbn: 978-91-8809-787-3
Publisher: Förlagshuset Siljans Måsar
Category:
Society & Culture
Accessible since: August 2018

E-book

Omgiven av politik

Om politik på ett nytt sätt för en ny tid. Visdomens budskap insatt i svenskt kulturellt sammanhang i form av Sveriges första “andligt politiska deckare”. När politiken möter visheten kan resultatet bli alldeles oväntat. Så sker i boken ”Omgiven av politik” av pseudonymen Conatus och ges nu ut av Förlagshuset Siljans Måsar. I boken möter visheten och politiken varandra i form av två personers dialog. Metoo-rörelsen, flyktingsituationen, fred i världen och andra frågor av dagsaktuell karaktär varvas med mer existentiella teman i ett samtal som visar sig få en oväntad upplösning.

En vis och en politiker

Ett avsides rum i maktens korridorer. Det är snart val. En politiker behöver nya idéer och infallsvinklar för att återvinna väljarnas förtroende. Politikern har ovanligt nog inbjudit en vis person på en kopp te, som den vise gillar. 

De samtalar om den aktuella politiken, vilket övergår i en alltmer fördjupad och utvidgad dialog med frågor och svar om människan i politik och samhälle. Politikern – liksom läsaren – får överraskande svar som ökar förståelsen av politik och samhälle.

Men vad påverkar politik, och vem är egentligen politikern?Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone